Meer dan trouwfotografie

Wij leggen je once-in-a-lifetime herinneringen vast

Onze toewijding aan jou is dat je je geen zorgen hoeft te maken over jullie fotografie, als je voor Sannaz Photography kiest. Geniet van de rust, wetend dat jullie trouwdag op een gedurfde, intieme en documentaire manier wordt vastgelegd. Waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in authentieke beelden terugziet.

Dat is wat wij onze bruidsparen aanbieden; koppels die worden aanbeden door hun vrienden en familie, koppels die niet bang zijn om hun emoties te laten zien en koppels die de authentieke momenten waarderen die nooit kunnen worden herleefd.

Mijn inspiratie haal ik uit filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door kunst en fashionfotografie.

Jij ben uniek

Jij bent uniek. Je ideeën zijn uniek. Je ervaringen zijn uniek. De flauwe inside-moppen die je hebt met je familie en vrienden zijn uniek. Dat betekent dat jullie bruiloft uniek is. (Vooral als je een Fusion Wedding plant!)

Het is prima om jullie bruiloft te plannen zoals jullie dat willen.

Het maken van buitengewone foto's voor jou, betekent eerst naar je luisteren. Het goede nieuws is: ik kan heel goed luisteren. Begrijpen waar jij om geeft, creëert de meest echte, authentieke (en als ik het mag zeggen) fantastische foto's.

We vangen de onopgemerkte momenten op, herinneringen die je anders zou vergeten, onverwachte perspectieven en de unieke persoonlijkheden die specifiek zijn voor elk paar en familie.

Bekijk hieronder een aantal van mijn favoriete foto’s

 

Werkwijze

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder.

Ik ben graag de stille waarnemer, de verhalenverteller.

Of het nu de eerste keer is dat je een fotograaf wilt inhuren of niet, ik vind het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Zoek je een fotograaf die alleen komt opdagen en de typische foto's neemt waar iedereen perfect glimlacht? Dan zijn we misschien geen goede match. 

Laten we focussen op het samen creëren van iets moois en niet alleen foto's te schieten.


Comfort.

Ik vind het heel belangrijk dat er een connectie tussen ons is. Mijn belangrijkste focus is vooral dat mijn koppels het naar hun zin hebben. Ik hoor vaak: "sorry, we zijn ongemakkelijk en haten het om op de foto te gaan" (ik weet dat je je nu aangesproken voelt) maar al snel zeggen ze hoe gemakkelijk en leuk het is (zelfs de mannen!). Geloof me, foto's maken hoeft op geen enkele manier vervelend of onhandig te zijn en ik zal ervoor zorgen dat je een onwijs goede tijd hebt.

 

Waarde.

Ik wil dat jullie trouwfotografie meer is dan iets wat je uit jullie planning kan afvinken. Ik hoop dat je tussen al het plannen van de kleine details, beseft dat fotografie het enige is wat blijvend is. Hoe vaak heb ik wel gehoord dat bruidsparen die hebben bezuinigd op fotografie, later hier veel spijt van hadden. Fotografie zal met de tijd mee alleen maar in waarde stijgen en de foto's zullen generaties meegaan.


Sannaz Photography bruiloft Maja Roman (130).jpg

werkwijze in het kort

- Aanvraag
- Kennismakingsgesprek
- Tijdlijn bespreken
- Eventueel Love shoot
- Follow up gesprek rond 2 weken voor de bruiloft

Jullie trouwdag!

- Same day slideshow (vanaf 9 uur fotografie)
- Foto’s zorgvuldig bewerkt
- Preview binnen 1 week na de bruiloft
- Levering foto’s digitaal binnen 6 weken
- Fotoboek via jullie galerij
- Verwerking eventuele wijziging in het fotoboek
- Laatste fotoboek check door jullie
- Bestelling Fotoboek
- Levering fotoboek

 

Een paar belangrijke dingen:

Iedere koppel is uniek. De manier hoe ik met jullie samenwerk, fotografeer en de foto's bewerk is een afspiegeling van jullie als koppel, de locaties en hoe alles op dat moment voelt. De artistieke keuzes die ik op jullie trouwdag maak, is niet voor mijn eigen belang. Want dit zijn jullie herinneringen en ik leg het vast voor jullie.

Ik fotografeer zelf elke bruiloft. Vanaf 9 uur fotografie neem ik een assistente mee, zodat ik mij volledig kan focussen op het vastleggen van waardevolle momenten. Zij helpt mij met organisatie. Ze parkeert de auto, helpt met tassen sjouwen, met vasthouden van lampen of opzetten van flitsen. Zij kiest ook vaak de foto's uit voor de Same day Slideshow, maar fotografeert niet zelf. Op jullie verzoek kan wel een tweede fotograaf mee, om vanuit verschillende standpunten te fotograferen.

Stukje zekerheid

Aangezien veel fotografen verschillend omgaan met digitale foto's, wil ik je graag vertellen wat mijn werkwijze hierin is. Jullie foto's worden meteen na jullie bruiloft vanuit de kaarten uit mijn camera's, overgezet naar mijn computer. Deze foto's worden ook meteen dubbel geback-upt, om zeker te zijn dat ik deze niet (per ongeluk) kwijt raak. Daarna maak ik een selectie van jullie foto's en begint het zorgvuldig bewerken van elke foto.

Same day Slideshow

Vanaf 9 uur fotografie worden jullie verrast met een Same day Slideshow. We maken een selectie van de foto's en tonen die op een slideshow, via de laptop of een aanwezige beamer, aan jullie en de gasten. Hoe tof is het dat jullie, maar ook de avondgasten een korte samenvatting van de dag al zien!

Online galerij

Je kan de digitale foto's heel simpel downloaden via een online galerij. Het is privé, beveiligd met een wachtwoord en overzichtelijk. De digitale foto's worden binnen 6 weken geleverd. Hierna kan je de foto's in hoge resolutie downloaden en ook de foto's delen met familie en vrienden.

Ervaringen van bruidsparen

 
 

We zijn een match als:

 1. Je gelooft dat het plannen van een goed huwelijk, belangrijker is dan de bruiloft

 2. Je gelooft dat je verloofde de leukste man op het planeet is

 3. Je familie is je dierbaar

 4. Je vindt het prima dat je jouw bruidsjurk maar 1 keer aantrekt (of 2 keer voor een extra fotoshoot)

 5. Je kan niet wachten op het danvloer op te gaan (en waarschijnlijk ben je al op je blote voeten)

 6. Je bent van plan om even tussenuit te sneaken voor de zonsondergang en even bij te komen

 7. Je houdt van de details, maar raakt er niet teveel in verstrikt

 8. Je zal waarschijnlijk zeker 1 keer op je trouwdag huilen… die ugly cry, die we allemaal hebben!

 9. Je gelooft dat echtheid beter is dan perfect

 10. Is je antwoord ja op alles? Lady, je bent ZEKER mijn bruid!

 Let's make it official!

Ik beperk me tot slechts 20 bruiloften per jaar om de kwaliteit en geïndividualiseerde aandacht te bieden die al mijn klanten verdienen en eisen.

Prijzen

Trouwfotografie kan van alles zijn, maar is zeker ook een investering. Je beseft vast wel dat je jurk na de bruiloft ergens opgehangen blijft, de bloemen uitdrogen, taart wordt opgegeten en de gasten vertrekken. Je wilt zeker zijn dat je die dag nooit vergeet. De dag wat zo bijzonder is voor jullie en waar jullie zoveel aan voorbereid hebben. Dit is de enige keuze in al jullie huwelijksplanning die blijvend is. Dit is jullie liefdesverhaal, sluit geen compromissen met je herinneringen.

 • Je hebt keuze uit verschillende collecties.

 • Elke foto is individueel geretoucheerd en beschikbaar voor je om te doen wat je maar wilt. Print ze zo vaak als je wilt, zo groot als je wilt, waar je maar wilt.

 • Preview binnen een week na de bruiloft.

 • Een online galerij, beschermd met wachtwoord. Hiermee kunnen jullie makkelijk de foto’s downloaden en delen met familie en vrienden.

 • Een prachtig handgemaakte en ambachtelijk fotoboek

 • Levering foto’s binnen 6 weken.

De prijs van een collectie (inclusief luxe fotoboek) begint bij €1250,-.

Het is belangrijk voor mij om elkaar persoonlijk te ontmoeten, meer te horen over je dag, te ontdekken wat je waardeert (en daar hoort ook lekker drinken bij) en te garanderen dat je precies hebt wat je nodig hebt voor jullie trouwdag. Laten we snel praten!

Sannaz Photography dansen Zoetemeer Noord Aa-0006.jpg

Fotoboek

Eerlijk gezegd bieden we alleen de absoluut beste albums die we kunnen krijgen omdat je herinneringen verdienen te worden gekoesterd, bewaard, gezien en doorgegeven. En niet snel omzeild in je social media feed of ergens op je telefoon alleen.

Je herinneringen horen niet achter een scherm.

Waarom zoveel geld uitgeven aan het maken van foto’s om ze vervolgens op een schijf te bewaren? Dit zijn je herinneringen, en je herinneringen zijn bedoeld om lang mee te gaan.

Koppels waarmee we de eer hebben om mee samen te werken, ontvangen een op maat ontworpen ambachtelijk gemaakte fotoboek van de beste kwaliteit. Een fotoboek is een documentatie van jullie trouwdag. Het is zo waardevol dat het vaak het eerste is waar men aan denkt als het huis in brand staat. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit ;)

DSC_0501.jpg

De luxe fotoboeken worden door een professioneel laboratorium in Portugal gemaakt. De geavanceerde printapparatuur, unieke materialen en strenge kwaliteitscontrole zorgen voor hele exclusieve fotoboeken die met de hand worden gemaakt. Alle foto’s worden op professioneel fotopapier gedrukt.

Het fotoboek bevat dikke pagina’s verpakt in een handgebonden, luxueuze cover gemaakt met ambachtelijk vakmanschap. Jullie kunnen uit vele verschillende covers kiezen. Van Toscaanse leer, tot beste kwaliteit leren look cover, hoogwaardig linnen en zelfs houten covers! Samen kunnen wij de beste combinatie samenstellen om een mooie vertaling te maken van jullie smaak en jullie bruiloft.

DSC_0064.jpg
DSC_0501.jpg