Intimate weddings & elopements

20190905 Sannaz Photography Carlijn en R
20200718 Sannaz Photography Sanne Lefter
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (14

MEER DAN TROUWFOTOGRAFIE

© Copyright

Ik leg je once-in-a-lifetime herinneringen vast

Mijn toewijding aan jou is dat je je geen zorgen hoeft te maken over jullie fotografie, als je voor Sannaz Photography kiest. Geniet van de rust, wetend dat jullie trouwdag op een gedurfde, intieme en documentaire manier wordt vastgelegd. Waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in authentieke beelden terugziet.

 

Dat is wat ik mijn bruidsparen aanbied; koppels die worden aanbeden door hun vrienden en familie, koppels die niet bang zijn om hun emoties te laten zien en koppels die de authentieke momenten waarderen die nooit kunnen worden herleefd.

Mijn inspiratie haal ik uit filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door kunst en fashionfotografie.

Jij bent Uniek

Jij bent uniek. Je ideeën zijn uniek. Je ervaringen zijn uniek. De flauwe inside-moppen die je hebt met je familie en vrienden zijn uniek. Dat betekent dat jullie bruiloft uniek is.

Het is prima om jullie bruiloft te plannen zoals jullie dat willen!

Het maken van buitengewone foto's voor jou, betekent eerst naar je luisteren. Het goede nieuws is: ik kan heel goed luisteren. Begrijpen waar jij om geeft, creëert de meest echte, authentieke (en als ik het mag zeggen) fantastische foto's.

We vangen de onopgemerkte momenten op, herinneringen die je anders zou vergeten, onverwachte perspectieven en de unieke persoonlijkheden die specifiek zijn voor elk koppel en familie.

WERKWIJZE

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder.

Ik ben graag de stille waarnemer,

de verhalenverteller.

Of het nu de eerste keer is dat je een fotograaf wilt inhuren of niet, ik vind het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Zoek je een fotograaf die alleen komt opdagen en de typische foto's neemt waar iedereen perfect glimlacht? Dan zijn we misschien geen goede match. 

Laten we focussen op het samen creëren van iets moois en niet alleen foto's te schieten

Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (26

De 2 kernwaarden waar ik in geloof

COMFORT

WAARDE

Ik vind het heel belangrijk dat er een connectie tussen ons is. Mijn belangrijkste focus is vooral dat mijn koppels het naar hun zin hebben. Ik hoor vaak: "sorry, we zijn ongemakkelijk en haten het om op de foto te gaan" (ik weet dat je je nu aangesproken voelt) maar al snel zeggen ze hoe gemakkelijk en leuk het is (zelfs de mannen!). Geloof me, foto's maken hoeft op geen enkele manier vervelend of onhandig te zijn en ik zal ervoor zorgen dat je een onwijs goede tijd hebt.

Ik wil dat jullie trouwfotografie meer is dan iets wat je uit jullie planning kan afvinken. Ik hoop dat je tussen al het plannen van de kleine details, beseft dat fotografie het enige is wat blijvend is. Hoe vaak heb ik wel gehoord dat bruidsparen die hebben bezuinigd op fotografie, later hier veel spijt van hadden. Fotografie zal met de tijd mee alleen maar in waarde stijgen en de foto's zullen generaties meegaan.

Iedere koppel is uniek. De manier hoe ik met jullie samenwerk, fotografeer en de foto's bewerk is een afspiegeling van jullie als koppel, de locaties en hoe alles op dat moment voelt. De artistieke keuzes die ik op jullie trouwdag maak, is niet voor mijn eigen belang. Want dit zijn jullie herinneringen en ik leg het vast voor jullie.

D85_2122.jpg

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je gelooft dat echtheid beter is dan perfect

Is je antwoord JA op alles? Dan ben je zeker my kind of person!

Let's make it official

Ik beperk me tot slechts 20 bruiloften per jaar om de kwaliteit en geïndividualiseerde aandacht te bieden die al mijn klanten verdienen en eisen.

De hele dag draait om Jullie

Het zijn niet van die pijnlijke standaard foto’s waar je constant in de camera kijkt met een neppe brede lach op je gezicht. Uiteindelijk gaat het om het genieten van de dag en soms mijn aanwijzingen volgen om dat mooie licht op de juiste plek en de mooiste hoek vast te leggen. Je ziet hoe de neus van je partner gerimpeld wordt wanneer hij/zij echt lacht (we weten allemaal een echte van een neppe lach te onderscheiden), of wanneer je zucht als je partner weer een flauwe grap vertelt. Vaak ben ik onopvallend, zodat ik niemand kan beïnvloeden met mijn camera om zo veel mogelijk oprechte momenten vast te kunnen leggen. En soms zul je ook wel denken “Wat is ze nu aan het doen?” Maak je daar geen zorgen over, dan ben ik bezig met het creëren van een beeld dat ik in mijn hoofd heb. Dat ziet er dan soms heel raar uit omdat ik iets voor mijn camera houd of het meest rare positie moet aannemen om precies die juiste hoek, compositie of licht te bereiken.

Weddings & Elopements

 • Keuze om twee fotografen op jullie bruiloft te hebben.

 • Uitgebreide Wedding Magazine met alle informatie en veel tips om jullie trouwdag te plannen.

 • Jullie ontvangen een Favoriete Vendors lijst na boeking.

 • Gezellige en informatieve kennismakingsgesprek waar ik veel advies en ervaring deel.

 • Keuze uit verschillende collecties.

 • Ruime selectie foto's in hoge resolutie.

 • Preview binnen een week na de bruiloft.

 • Jullie persoonlijke galerij met shop. Hiermee kunnen jullie makkelijk de foto’s downloaden en delen met familie en vrienden op telefoon, tv, computer, tablet.

 • Een prachtig handgemaakte en ambachtelijk album.

 • Online shop om prints, lijsten en nog veel meer leuke dingen te bestellen via professionele leveranciers.

 • Levering foto’s binnen 10 weken.

 • Optioneel: love shoot, same day slideshow en nog veel meer!

Prijs start bij 6 uur fotografie:

 € 2150,-

Inclusief

 • Luxe album met 30 foto's (mogelijkheid tot meer foto's)

 • Reiskosten binnen Nederland en Vlaanderen.

 • Back-up van jullie foto's

 • Garantie op jullie album(s)

Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (70

PRIJZEN

Trouwfotografie kan van alles zijn, maar is zeker ook een investering. Je beseft vast wel dat je jurk na de bruiloft ergens opgehangen blijft, de bloemen uitdrogen, taart wordt opgegeten en de gasten vertrekken. Je wilt zeker zijn dat je die dag nooit vergeet. De dag wat zo bijzonder is voor jullie en waar jullie zoveel aan voorbereid hebben. Dit is de enige keuze in al jullie huwelijksplanning die blijvend is. Dit is jullie liefdesverhaal, sluit geen compromissen met je herinneringen.

Tropical Leaves

Om de absolute kwaliteit te kunnen leveren, fotograferen wij maar een beperkt aantal bruiloften. Zeker de populaire trouwmaanden van april tot en met september worden erg snel volgeboekt. 
De boekingen voor 2023 gaan nu heel hard.
Boekingen voor 2024 druppelen ook al binnen. 

Controleer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

 

"LIFE IS EITHER A DARING ADVENTURE OR NOTHING AT ALL"