top of page

SANNAZ

Trouwen in het prachtige Dylan hotel in Amsterdam

Overweegt je te trouwen in Amsterdam, Nederland? Nou, ik kan je als trouwfotograaf vertellen dat Amsterdam een prachtige locatie is om in het huwelijksbootje te stappen. Met zijn pittoreske grachten, mooie parken en historische gebouwen is het geen verrassing dat veel stellen er voor kiezen om het jawoord te geven in deze stad.



Grachten

Laten we beginnen met de grachten. Amsterdam staat bekend om zijn pittoreske grachten en trouwen op een rondvaartboot is een onvergetelijke ervaring. Stel je voor dat je geloften uitwisselt op een boot terwijl je door de kronkelende grachten van de stad vaart, omringd door de schoonheid van de historische architectuur van Amsterdam. Kanaalbruiloften zorgen voor werkelijk verbluffende huwelijksfotografie. Met de reflecties van de gebouwen op het water, het zachte licht dat door de bomen schemert en de unieke perspectieven die de boten bieden, kun je er zeker van zijn dat je trouwfoto's prachtig zullen zijn.



Parken en Tuien

Maar als een grachtenhuwelijk niet jouw ding is, biedt Amsterdam ook tal van schitterende parken en tuinen waar je geloften kunt uitwisselen. Van de serene schoonheid van het Vondelpark tot de grandeur van de Hortus Botanicus, er is een park of tuin in Amsterdam die perfect is voor jullie bruiloft. En met al het groen en de natuurlijke schoonheid is het een paradijs voor fotografen. Het weelderige groen, de kleurrijke bloemen en het natuurlijke licht zorgen voor een werkelijk idyllische setting voor jullie bruiloft. En, we hebben het nog niet eens gehad over de pittoreske meren, fonteinen en bruggen die veel van deze parken bieden. Dit zorgt voor een unieke en prachtige trouwreportage.


Gebouwen en Monumenten

En laten we de historische gebouwen en monumenten van Amsterdam niet vergeten. Zoals het Scheepvaartmuseum, de Beurs van Berlage, de Hermitage Amsterdam, het Museum Het Rembrandthuis, De Rode Hoed, het Tropenmuseum. Er zijn tal van mooie gebouwen in Amsterdam die de perfecte achtergrond vormen voor je trouwreportage. Stel je voor dat je trouwt in een historisch gebouw, met de prachtige architectuur als achtergrond voor je trouwfoto's. Of stel je voor dat je geloften uitwisselt in een historische kerk, met de prachtige glas-in-loodramen en elegante architectuur die een adembenemende setting vormen voor je bruiloft. Zoals het Sint Nicolaaskerk, Westerkerk, De Duif, Oude Kerk, Westertoren, De Papegaai, Zuiderkerk en nog veel meer!




Bruiloft van L&M

Laura en Maurits besloten in hun eigen stad, Amsterdam, te trouwen. Het was een warme dag in Amsterdam en het Vondelpark was daarom vol met mensen die genoten van de zon. Laura en Maurits hadden hier hun “first look” en genoten volop van het moment samen. Na deze emotionele ontmoeting liepen we langs het centrum en het Rembrandtplein, waarbij we onderweg veel foto's hebben gemaakt. Onderweg hebben we ook even wat geluncht, totdat we aankwamen bij het Dylan Hotel.


(tekst gaat verder onder de foto's)



Ceremonie

De ceremonie vond plaats in het prachtige Dylan Hotel. Hier werd het verhaal van Laura en Maurits geschetst door ambtenaar Bianca Nunnink, wat voor veel humor en lachmomenten zorgde. Het bleek dat Laura haar man helemaal heeft gemanifesteerd. Tot aan zijn huisdier en zelfs de auto wat hij rijdt! En voila, daar stond Maurits! Helemaal passend bij wat Laura al zo graag wilde in een man.



Gouden Uurtje

Na de receptie zijn we nog even buiten geweest om lekker gebruik te maken van het prachtige zonsondergang. Als trouwfotograaf is dit één van de momenten om idyllische foto’s te maken. Het gouden uurtje wordt het ook weleens genoemd. Met een glas drank in handen heeft het bruidspaar even een moment voor zichzelf gehad en heb ik tegelijkertijd ook waanzinnige foto’s kunnen maken van ze, met Amsterdam als achtergrond!


Deze bijzondere bruiloft werd afgesloten met een heerlijk dinner in het Dylan Hotel. De medewerkers van het hotel en het bijzonder Femke, hebben alles tot in de puntjes voor ons georganiseerd. Samengevat was dit een complete dag vol gezelligheid, spontaniteit en veel liefde.



Maak je trouwdag onvergetelijk


Dus als je overweegt om in Amsterdam te trouwen, zijn er tal van prachtige locaties om uit te kiezen. Of je nu een romantische ceremonie wilt op een rondvaartboot door de grachten, een intieme uitwisseling van geloften in een rustig park of een groots feest in een historisch pand, Amsterdam heeft het allemaal. En als huwelijksfotograaf kan ik je vertellen dat de stad de perfecte achtergrond biedt voor het maken van prachtige foto's die je een leven lang zult koesteren.


Maar het plannen van een bruiloft kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je niet bekend bent met de stad. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een team van professionals die u kunnen helpen bij het plannen van elk aspect van uw speciale dag. Van het vinden van de perfecte locatie tot het kiezen van de juiste leveranciers, zij kunnen de stress wegnemen bij het plannen van een bruiloft en u helpen een dag te creëren die u en uw gasten nooit zullen vergeten.


Als huwelijksfotograaf ben ik gepassioneerd door het vastleggen van de unieke schoonheid van het liefdesverhaal van elk paar. En in Amsterdam zijn er eindeloze mogelijkheden om adembenemende foto's te maken die je elke keer dat je ernaar kijkt terugvoeren naar je speciale dag.


Dus als je er klaar voor bent om je trouwdag onvergetelijk te maken, overweeg dan Amsterdam als je bestemming. Met zijn pittoreske grachten, prachtige parken en historische gebouwen is het de perfecte plek om 'ja' te zeggen en samen een nieuw leven te beginnen. En als jullie trouwfotograaf zal ik er zijn om elk moment van jullie liefdesverhaal vast te leggen, zodat jullie het jarenlang keer op keer opnieuw kunnen beleven.



Say Hi on the gram

@Sannaz.photography

bottom of page