D85_1745.jpg
DSC_0061.jpg
DSC_0042.jpg
DSC_0501.jpg

De Albums

Een fotoboek is een documentatie van jullie trouwdag. Het is verhalen vertellen in beeld, waar ik dol op ben! Het is ook een erfstuk. Iets tastbaars, niet alleen voor jullie om in te kijken, maar ook voor de generaties die er zullen komen. Ik kan serieus niet genoeg benadrukken hoe belangrijk albums zijn of je foto’s afdrukken, zodat je ze kunt voelen. Wanneer foto’s worden afgedrukt, hebben ze een ziel en zul je zoveel meer gehecht zijn aan die herinneringen dan je ooit dacht dat je zou doen. Het is zo waardevol dat het vaak het eerste is waar men aan denkt als het huis in brand staat. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit ;)

Handgebonden bindingen gemaakt met ambachtelijk vakmanschap.

Hoogste kwaliteit gecertificeerd fotopapier.

Unieke en natuurlijke materialen.

De meest geavanceerde print apparatuur.

Strenge kwaliteitscontrole.

Ik heb in mijn fotografiecarrière lang gezocht naar de perfecte albumleverancier. Ik was meteen overtuigd toen ik voor het eerst de albums van mijn huidige leverancier zag! Het Luxe fotoboek is een knipoog naar de traditionele fotoboeken van onze ouders, met een moderne twist. Dit op maat gemaakte album bestaat uit fotopapier van de beste kwaliteit. Het bevat dikke pagina’s verpakt in een hand gebonden, luxueuze cover gemaakt met ambachtelijk vakmanschap.

Tijdens ons kennismakingsgesprek laat ik jullie graag een aantal voorbeeld albums zien. De covers is verschillende materialen en kleuren kunnen jullie van dichtbij bewonderen en voelen. 

Als jullie willen, kunnen we na jullie bruiloft nogmaals afspreken zodat jullie je definitieve besluit kunnen nemen over jullie album. 

Onderstaande foto's en video's zijn niet van mij, maar zijn door de album leverancier gemaakt.

De Collecties

Journal Leer

Dit is een collectie die is ontworpen om verhalen te vertellen. De exclusieve hoes, handmatig op maat gemaakt en bedekt met natuurlijk Toscaans leer, valt op door de kleine vlekjes die zo kenmerkend zijn voor echt leer. Het lint dat het hele album omhult, maakt dit dagboek met herinneringen tot een ware schat. 


De perfecte keuze voor mensen die hun herinneringen willen zien komen en gaan van generatie op generatie. 

Journal Leather.png
PT03 - Cream.jpg
PT05 - Coal.jpg
PT04 - Graphite.jpg
PT02 Cinnamon.jpg
PT06 - Green.jpg
PT07 - Marine Blue.jpg

Nature Hout & Leer

Deze collectie is de perfecte verbinding tussen de stilte van de natuur en de schoonheid van de rustieke elegantie. Dit album heeft een uniek ontwerp en is gemaakt met een klassieke en duurzame houten structuur gecombineerd met een rug en achterkant in verschillende coatings, zoals microleer, linnen of Toscaans leer.


Een van de favoriete collecties van fotografen die graag de kleinste en mooiste details uit de natuur fotograferen.

Nature Wood.png
Clara-Wooden-Nature-Collection.jpg
Nogal-Wooden-Nature-Collection.jpg
Pine-Wooden-Nature-Collection.jpg
Dark-Wooden-Nature-Collection.jpg

Celebrate Velvet

Dit is een collectie voor iedereen met een voortreffelijke smaak. De premium fluwelen coating biedt de perfecte balans tussen verfijning en zachtheid. Dit materiaal verandert lichtjes van toon wanneer het wordt aangeraakt en het zacht aanvoelende vellen doet een diep verlangen ontstaan om de herinneringen die erin zijn gedrukt te herinneren.


Een perfecte optie voor iedereen die van elegantie houdt en niet aarzelt om gedurft te zijn.

Celebrate Velvet.png
terracota.jpg
PT07 - Marine Blue.jpg
earth_tones_clay.jpg
earth_tones_tundra.jpg
cobre.jpg
moss_green.jpg
terra.jpg
niquel.jpg

White Linnen

Dit is een collectie die is ontworpen voor de eenvoudige maar verfijnde look van iemand die op zoek is naar tijdloze producten. Een collectie die super bekend staat om zijn buckram-coating die een breed scala aan kleuren heeft en een enorme keuze aan personalisaties mogelijk maakt, waardoor het een van de meest veelzijdige is.


Een favoriet onder klanten en ongetwijfeld een goede keuze.

White Linen.png
Aguq green.jpg
Nature Black.jpg
Nature Brown.jpg
Nature Pure.jpg
Light gray.jpg
Black 01.jpg
Brown 04.jpg

Tuscany Leer

Deze collectie weerspiegelt de kracht van authenticiteit en traditie: de coating van echt Toscaans leer combineert de natuurlijke patronen en nuances om een uniek kunstwerk te worden. Dit is de reden voor zijn luxe en exclusieve uitstraling, die wordt versterkt door de geur, kleuren en robuustheid.

Een klassieke look die al zijn kenmerken combineert in een product dat is ontworpen om te bewonderen.

Tuscany Leather.png
PT03 - Cream.jpg
PT05 - Coal.jpg
PT04 - Graphite.jpg
PT02 Cinnamon.jpg
PT06 - Green.jpg
PT07 - Marine Blue.jpg

Wil je ook zo een album of de mogelijkheden bespreken?

Ik vertel graag alles over de albums en bespreek met jullie de mogelijkheden.