top of page

SANNAZ

Omdat mijn kinderen zo snel groot worden..
Omdat we ouder worden.
Omdat mijn ouders ouder worden.

Omdat foto's nooit veranderen, maar mensen wel.
Omdat foto
's ons helpen herinneren.

HOE HET BEGON

Ik kocht mijn eigen eerste spiegelreflex camera in 2010. Eerlijk gezegd had mijn camera een eigen vaste plek naast mijn bed. Ik wilde namelijk alles weten over de camera en keek vaak tutorials tot in de diepe nacht. We waren dikke maatjes. Ik nam haar overal mee. Totdat vrienden en familie bij het uitnodigen altijd vroegen of ik mijn camera ook zou kunnen meenemen.

Toen een vriend van ons ging trouwen vroeg hij… jaa daar komt ie: “Kan je ook je camera meenemen?" Hij wilde graag dat ik een paar foto's van de bruiloft zou maken. Natuurlijk wilde ik dat doen en besloot ik om het op een professionele manier aan te pakken. Dus ik kocht een betere camera en een extra lens.

 

Daar was ik dan! Van 10:00 uur 's ochtends tot 2:00 uur 's nachts (in totaal 16 uur) heb ik alles gefotografeerd en direct een slideshow gemaakt van de dag die iedereen tijdens het diner kon zien op de schermen. De complimenten die ik ontving gaven me zoveel energie! Ik was de hele dag al enthousiast en dit was het bewijs dat ik dit vaker wilde doen.

I LOVE WHAT I DO

Ik zal eerlijk met je zijn.

Ik had eigenlijk de ambitie om mensen te fotograferen in oorlogsgebieden. Niet meteen schrikken! Het gaat voor mij om het vertellen van verhalen, het vastleggen van de puurheid van situaties, niets dat in scene is gezet. Foto's die emoties oproepen.

Het is alleen een hele andere situatie en omgeving dan bruiloften. En voor mijn eigen welzijn en geestelijke gezondheid, vind ik bruiloften fotograferen toch echt een stuk gezelliger ;)

And I’m loving it!

DE IDEALE FOTOGAAF- CHECKLIST

✔ Een kalme, vriendelijke, vrolijke persoon die je helpt om te ontspannen en er echt van te genieten om voor de camera te staan

✔ Iemand met veel ervaring (met 150+ bruiloften te hebben gefotografeerd, kan ik zeggen dat ik wel wat heb gezien ;) )

✔ Iemand die mooie, echte foto's van jou en je dierbaren maakt zonder enige onhandigheid of cheesy poseren

✔ Go with flow attitude. Maakt niet uit hoe jullie dag loopt, ik ben er om alles vast te leggen

ZO VEEL meer dan je gewone FOTOGRAAF

Verder dan het fotograferen, behandel ik jullie als mijn eigen familie. Daarmee bedoel ik niet de familie die ik alleen op feesten zie, maar echt die leuke familie met wie ik dagjes uit plan. Ik ben die fotograaf die je kalmeert als je even in paniek raakt of je beschermt tegen de bemoeizuchtige familieleden (we zullen er wel geheime gebaren signalen voor moeten bedenken ;)).

Wil je een relaxte en ongedwongen dag?

Voel je je een beetje ongemakkelijk voor de camera, weet je niet precies waar je naar moet kijken of waar je je handen moet leggen? Geen zorgen, dat is heel normaal! De mooiste foto's zijn vaak de ongedwongen momenten, die een verhaal vertellen en waarop al je emoties te zien zijn.

 

Wees gerust, ik ben er om je op je gemak te stellen. Het is mijn taak om de shots te maken en jou te helpen jezelf te voelen voor de camera. En daar ben ik best goed in, al zeg ik het zelf ;) Met mijn jarenlange ervaring en mijn arsenaal aan trucjes, zal ik ervoor zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt. Bovendien beloof ik je dat je mij en mijn camera's snel zult vergeten. Pinky promise!

VRAAG BESCHIKBARHED

Dank je wel voor je aanmelding!

VERZENDEN

Join the VIP list

Ontvang email om toegang te krijgen tot specials deals, tips and early bird acties, exclusief voor leden. 

Maak je geen zorgen, ik zal je niet spammen :)

"We hebben echt een super leuke middag gehad! Leuk contact van tevoren, alles netjes en helder uitgelegd. En vooral een leuke spontane vrouw die ervoor zorgt dat iedereen leuk en mooi in beeld is! En het resultaat is ook echt geweldig!"

- Neslihan & Calvin

Say Hi on the gram

@Sannaz.photography

bottom of page