Welkom

Leuk dat je komt kijken op Sannaz Photography. Met aandacht, humor en veel liefde fotografeer ik jouw bijzondere momenten. Dat doe ik op zowel creatieve, als in journalistieke manier. Mijn doel is heel simpel: ik wil je blij maken met mooie beelden door een gevoel aan te wakkeren.

I crave a love so deep
The ocean would be jealous
— Rumi

Bruiloft

Bijzondere dag wat je na jaren nog wil herbeleven. Kleine en grote elementen, vele emoties en mooie details; dat allemaal wordt vastgelegd.

portret

Van jezelf, met je geliefde, gezin, vriendinnen of je ouders? Wellicht voor zakelijke doeleinden? Een portretfoto behoeft geen speciale gelegenheid.

evenement

Doelgericht en discreet maak ik een sfeervolle impressie van grote en kleine evenementen, met mooie details en interacties.

Sannaz Moghaddam Photography.png

Persoon achter de camera

Mijn naam is Sannaz. Ik kies voor liefde en ken inmiddels vele vormen ervan. Van liefde voor mijn gezin en mijzelf, tot liefde voor eten, fashion, boeken en de natuur. Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en verhalen met ze te delen. Iedereen is uniek en iedereen heeft een schoonheid die ik graag ontdek.

Samen met de geboorte van mijn eerste kind, is mijn passie voor fotografie begonnen. Ik zag ineens dingen waar ik voorheen niet echt op lette. Inmiddels ben ik drie mini-me’s verder en het is verbazingwekkend hoezeer zij mijn ogen hebben getraind in het zien van interacties en de liefde tussen personen. Leven in het nu en stilstaan bij wat er om je heen gebeurt. En dat vastleggen.

In de afgelopen zeven jaar is er geen dag voorbijgegaan dat ik me niet met fotografie heb beziggehouden. Ik verorberde alles wat mij informatie verschafte: workshops van internationaal erkende fotografen tot e-cursussen tot diep in de nacht. Deze informatie combineer ik met evenveel passie. En dat presenteer ik aan jou.

Neem een kijkje op mijn website en aarzel niet om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt. Wellicht zitten we samen binnenkort aan de koffie of thee.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier verder.

 

Lieve Woorden

Stories

heb je al gezien wat ik op INSTAGRAM post? neem eens een kijkje!

Stuur een bericht

Aarzel niet om een bericht te sturen voor vragen, mijn beschikbaarheid of het plannen van een afspraak. Ik bespreek graag alle mogelijkheden en denk met je mee.

Ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Kijk in je spambox, als je dan nog geen bericht hebt ontvangen.

Sannaz Fotografie kind camera
Wat wil je fotograferen? *
Wat in mijn werk trekt jullie aan? En hoe hebben jullie mij gevonden?
Sannaz Photography