Ruby en Jochem

Wij zagen jou (jullie) aan het werk op de bruiloft van een vriend van mij en waren meteen enthousiast geraakt van de manier hoe jullie te werk gingen. Ondanks dat jullie vrijwel onzichtbaar waren (niet duidelijk aanwezig) merkten wij dat jullie in staat waren om ieder detail grondig vast te leggen. De slideshow zichtbaar tijdens het feest maakte daarnaast duidelijk met hoeveel enthousiasme en professionaliteit jij te werk gaat. Op de website waren nog meer foto’s te zien, de ene nog mooier dan de andere.

- Ruby & Jochem

Roman en Maya

Sannaz heeft onze bruiloft voor ons gefotografeerd en dat heeft ze heel mooi weten vast te leggen. Waar we vooral tevreden over waren was de kwaliteit van de foto’s en het feit dat je door de foto’s een goed beeld krijgt van de hele dag. De foto’s zijn van een hoge kwaliteit en mooi bewerkt. Zeker een aanrader!

- Roman & Maya

Marcia en Eric

Ik heb meerdere keren met Sannaz mogen werken. Voor onze bruiloft, maar ook voor mijn bedrijf. Nooit spijt gehad. Geweldig resultaat keer op keer. Met veel passie voor haar werk gaat Sannaz ervoor en dat is te merken tijdens de shoot, maar zeker ook in het reslutaat. Voor ons is zij een topper en zeer zeker een aanrader.

- Marcia & Eric

Farhad

Voor de trouwerij van mijn broer zochten we een fotograaf die iets speciaals in huis had en de mooie momenten op een inspiratievolle manier kon vastleggen. Na veel zoeken zijn we bij Sannaz terecht gekomen. Met haar sympathieke uitstraling en oog voor de kleine details heeft Sannaz de regie in handen genomen en daardoor de bruidspaar helemaal ontzorgt. Hierdoor heeft ze fotos kunnen nemen die in onze optiek grenzen aan volwaardige kunstwerken. Gezien het laatste, denk ik dat ze elke cent waard is voor welke gelegenheid dan ook.

Chapeau!

- Farhad

Samira en Arya

Wat zijn de foto’s waanzinnig mooi geworden zeg! Echt super gaaf!!! Meteen aan iedereen laten zien en iedereen is erg onder de indruk! Wat super snel verstuurd ook! We zijn hier al echt heel erg blij mee! Onwijs bedankt voor je energieke en spontane inzet om samen met ons er een onvergetelijke avond van te maken!

- Samira & Arya

Saydha en Roy

“Sannaz is een echte aanrader! Ze is professioneel en levert mooi werk af. Ze is een spontaan, lief en warmhartig mens die we graag om ons heen hadden tijdens onze bruiloft. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen, zonder dat je doorhebt dat ze er is. Wij waren zeer tevreden en hebben nogmaals een shoot gedaan bij haar. Onze zwangerschapshoot.
Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s lieve Sannaz!

- Saydha & Roy