Het is heel belangrijk dat de stijl van de fotograaf bij jullie past. Daarom leg ik hieronder heel beknopt uit hoe ik werk.

  • Mijn fotografiestijl is vooral gericht op de interacties, emoties en natuurlijke momenten vanuit verschillende oogpunten

  • Mijn doel is om de relatie tussen de koppels met de families en vrienden goed vast te leggen

  • Ik zoek en creëer theaterale composities

  • Ik gebruik de overgang in licht en schaduw om meer diepte te geven aan mijn foto's

  • Ik streef ernaar om elegente en unieke foto's van koppels te maken

  • Mijn stijl van bewerken is geloofwaardige en natuurlijke kleuren, wat de foto's tijdloos maakt

De collectie van foto’s wordt een documentaire van jullie bijzondere dag, gecombineerd met elegant geposeerde foto’s.

Fotojournalistiek

Fotojournalistiek houdt in dat jullie alle vrijheid hebben om jezelf te zijn. De fotograaf observeert slechts. Niets wordt als het ware in scène gezet of gemanipuleerd. Ik zoek altijd naar die kleine elementen die een moment zo waardevol maken. Ik ben overal, maar het liefst onopgemerkt. Het zijn ook die candid foto’s die het verhaal van jullie bruiloft goed illustreren.

Maar dit is niet volledig mijn stijl. Ik maak namelijk ook detailfoto’s en plaats items op andere plekken om de beste foto ervan te kunnen maken. En soms vraag ik de bruid om op een andere plek te staan, waar het licht beter schijnt of de achtergrond mooier is. Maar wat er daarna gebeurt, bemoei ik me niet mee. De bruid kan haar jurk goed trekken, haar moeder knuffelen, traantje wegpinken, dat zijn de pure momenten. Het komt erop neer dat ik jullie niet steeds stoor met aanwijzingen terwijl jullie jezelf klaarmaken of heerlijk dansen.

D73_3855.jpg
 

Editorial

Foto’s in de stijl editorial is geposeerd in combinatie met spontane foto’s. Ik stel jullie eerst zoveel mogelijk op je gemak, waarna ik op een natuurlijke manier jullie begeleid in het poseren. Als koppel zullen jullie handelingen verrichten, zoals wandelen, kletsen, knuffelen en dansen, waardoor de schoot natuurlijk en ongedwongen uitziet. Van hieruit leggen we de mooie en spontane momenten vast met aandacht voor details.

dansend bruidspaar
Sannaz Photography