Hey Gorgeous!

Voor elk portret gaan wij samen jullie ideeën bespreken. Wat wordt de locatie? Wil je verschillende "looks" vastleggen? Hoe kijk jehet liefst naar je foto's? Het mooiste vind ik zelf als je een album hebt met familiefoto's. En bij een portret is het heel sjiek om een portfolio box te hebben met je de geprinte foto’s.

  • Locatie naar keuze

Wil je graag op een mooie locatie buiten of heb je een kamer waar mooi natuurlijk licht schijnt? Misschien wil je wel op je kantoor wat zakelijke foto’s maken? We kunnen samen brainstormen over de locatie. Het is ook mogelijk om naar meerdere locaties te gaan. Laten we samen naar de mogelijkhden kijken

  • Begeleiding met poseren

Het is niet fijn om heel oncomfortabel naar een houding te moeten zoeken wat misschien helemaal niet werkt voor de camera. Ik help je op je gemak te stellen en begeleid je met poseren. De bedoeling is dat “het poseren” heel natuurlijk gaat en je gewoon je ding doet. Het is aan mij om je beste kant te laten zien.

  • Zorgvuldig bewerkte foto’s

Alle prijzen zijn inclusief bewerkte foto's. Ik pas deze aan op kleurcontrast en licht. Daarnaast kijk ik nog naar vlekken en de storende factoren op de foto en haal ze weg. Het zijn de minimale aanpassingen die een groot invloed hebben op het eindresultaat.

  • Snelle levering

Al binnen 3 weken zal ik jouw/jullie bewerkte foto’s leveren. Afhankelijk van je pakket, heb je nu de mogelijkheid om je favoriete uit te kiezen voor print.

 

 
D73_6106-2.jpg
 
D73_4313-Edit.jpg

Luxe collectie

Laten we een droom fotosessie houden! Deze collectie heeft alles, van mogelijkheid om kleding te wisselen tot professionele haar en make-up. Jij mag je eigen pakket samenstellen. Elk individu is uniek en heeft een eigen schoonheid. Dit wordt een ervaring om jezelf heerlijk te verwennen. Je mag ook een vriendin, zus of je moeder meenemen!

Prijzen beginnen bij €150

 
Sannaz Photography Zilverwerk (10).jpg

Branding collectie

Deze optie is voor mooie foto’s om je brand naar een volgend niveau te tillen. Je kan de foto’s gebruiken voor je zakelijke pagina, professionele headshots, social media, modelsessies, productlancering, actiefoto’s of foto’s voor op je blog. Je hebt in ieder geval veel mogelijkheden om een pakket samen te stellen, wat voldoet aan jouw behoeften.

Branding collectie prijzen beginnen bij €349,- ex btw

 
Gewoon leuk familieportret.jpg

Familiesessie

Momenten die je nooit wilt vergeten in de tijden wat heel snel voorbijvliegt! Jullie liefde en de interacties. Die lieve volle babybenen, dat kleine mondje of het mooie lach van de kinderen. Deze foto’s worden gemaakt terwijl jullie heerlijk een wandeling maken of lekker gek doen en spelen en springen. Misschien een sessie met de grootouders erbij? Dat wordt een plaatje wat jullie familie voor altijd zal koesteren.

Familiesessie prijzen beginnen bij €295,-, Dit is nclusief een album.

 
D73_5996-2.jpg

Love shoot

Heb je een relatie, ben je verloofd of al getrouwd? Ik ben van mening dat je liefde niet als vanzelfsprekend moet nemen. Vier je relatie als koppel! Het zijn de foto’s die de herinneringen tastbaar en blijvend maken.

Een Love shoot begint bij €250,-

Portfolio Portretten

Hieronder zie je een collectie van verschillende portretten. Van zakelijke tot gezinssessies.

 
 

Vraag offerte

Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen.

Al je vragen beantwoord ik graag binnen 24 uur. En samen met jou kijk ik wat voor pakket het beste bij jullie past.

Wat voor shoot wil je? *
Wat zijn jouw/jullie wensen? Heb je bijvoorbeeld een locatie in gedachte? Wat zou je met de foto('s) willen doen?
Sannaz Photography