Het leven is mijn speelparadijs en ik hou ervan om alles uitgeprobeerd te hebben, voordat ik naar huis ga.

Ik heb altijd een liefde voor beelden gehad. Als klein kind begon ik al met tekenen. Als tiener wilde ik documentaires maken en oorlogsjournaliste worden. Eigenlijk wilde ik te veel en kon ik niet kiezen. Nu weet ik dat ik altijd iets met mijn creativiteit wil doen en mensen wil raken met mijn zicht op het leven, hoe klein of groot de aanraking ook is.

Wat mij ook gemotiveerd heeft om de fotocamera te pakken is mijn reis door het Midden-Oosten in 2005. Wat ik tijdens mijn reis zag, wilde ik delen met de mensen om mij heen. De mooie mensen, maar ook het conflict. De dingen waar je van weg wilt kijken, maar ook de mensen die van elk klein iets een feestje van kunnen maken. Het contrast trok mij aan en ik vond het een uitdaging om een zo goed mogelijk beeld te geven van de waarheid.

De geboorte van mijn kinderen was ook een motivatie om te fotograferen. Elke ouder heeft wel een realisatiemoment dat de tijd snel gaat en de kinderen al snel van baby naar tieners groeien. Ik wilde foto’s als geheugensteuntje gebruiken. Maar ook vooral om leuke momenten te creëren voor later, wanneer wij als familie terugkijken naar de oude foto’s.

Nu weet je ook iets over mij. Wil je meer weten of je ideeën met mij bespreken? Neem dan zeker contact op.Neem dan gerust contact met me op.

Nog niet zeker wat je kan verwachten?

Kijk dan bij Ervaring om mijn werk- en denkwijze te lezen

Sannaz Photography