20200718 Sannaz Photography Sanne Lefter
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (56

Op zoek naar een fotograaf om jouw bruiloft vast te leggen?! Zoek niet verder en neem direct contact op met Sannaz! Wij hebben echt genoten van onze dag en iedere keer als wij onze foto's terugkijken herbeleven wij de momenten opnieuw. Sannaz is een topper! Ze is gezellig, lief, lekker gek, spontaan, enthousiast, creatief en bovenal een top fotografe! Wij zullen haar aan iedereen aanraden én mochten wij ooit nog eens een onvergetelijke dag willen laten vastleggen - weten we haar te vinden! Oh en zelfs mijn man, type ik hou niet van foto´s en mensen die mij met een camera achtervolgen, had er geen erge meer in dat de lens continue op hem gericht was én is verbaasd over de resultaten. Nog even en het wordt zijn hobby... Sannaz worked her magic!

- Sanne & Lefteris

We hebben alles denk ik nu wel minstens 5x bekeken...

Waauwww, wat mooi! Echt ontzettend verrast, kunnen nu helemaal niet meer wachten op de rest

Wouw!! Wat een gave foto’s!

Ze zien er te gek uit! 

En wat veel!

Al vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Sannaz. Ze straalt als ze het over haar vak heeft en dat zie je terug in de foto's. Ze wordt deel van de bruiloft en daardoor ben je op je gemak en krijg je fantastische foto's.

- Marjan & Ramon

20200905 Sannaz Photography - Marjan en Ramon-261-2-2-2.jpg
Bruidsfotografie Sannaz Lizanne Jeroen (225).jpg
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (7).jpg
Bruidsmeisjes en jonker grappig ceremonie.jpg

Wauw Sannaz, wat zijn ze gaaf geworden! We zijn er echt heel blij mee, en het zijn er zoveel, kiezen wordt bijna onmogelijk. We hadden niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn. En we hebben op de avond zelf echt heel veel lol gehad.

- Ingrid & Tjeerd

Sannaz is creatief, maakt geen standaardfoto's maar gaat een hele stap verder (letterlijk; ze lag voor ons languit op een nat fietspad om de perfecte foto te maken) en is ook nog eens een heel erg leuk mens! De informatie vooraf is duidelijk, ze reageert altijd snel, denkt met je mee en is heel stipt met haar afspraken. Tijdens de shoot zorgt ze voor een relaxte setting, waardoor je heel natuurlijke foto's krijgt. De foto's zijn prachtig geworden. Er zit er niet één tussen die we niet leuk vinden.

- Carlijn & Patrick

20190905 Sannaz Photography Carlijn en Robin94.jpg
750_4140.jpg
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (24).jpg

We hebben echt een super leuke middag gehad!! Leuk contact van tevoren, alles netjes en helder uitgelegd! En vooral een leuke spontane meid die ervoor zorgt dat iedereen leuk en mooi in beeld is! En het resultaat is ook echt geweldig!!! Dankjewel lieve Sannaz! Groetjes Neslihan

- Neslihan & Zafer

Ge-wel-dig! Wat zijn we blij met onze foto's en het mooie album! We beleven de dag gewoon elke keer opnieuw. Elk moment is op een mooie manier gedocumenteerd, zonder dat haar aanwezigheid merkbaar was.
Al bij de voorbereidingen dacht Sannaz met ons mee en reageerde snel op de mails. Ook telefonisch nam ze de tijd om alles aan ons uit te leggen. We vinden Sannaz heel vriendelijk en spontaan en met haar gevoel van humor wist ze ons altijdop ons gemak te stellen. We kregen ook van veel vrienden en familieleden te horen dat Sannaz heel gezellig, relax en professioneel is. We weten zeker dat we Sannaz vaker gaan zien, want er zijn al wat vrienden die Sannaz ook graag als hun fotograaf willen hebben op hun bruiloft.

- Farhad & Marijke

750_3911.jpg
D85_1789.jpg
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (14).jpg
D85_2695.jpg
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (48).jpg
Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (17).jpg

Sannaz is een echte aanrader! Ze is professioneel en levert mooi werk af. Ze is een spontaan, lief en warmhartig mens die we graag om ons heen hadden tijdens onze bruiloft. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Tijdens de belangrijke momenten weet ze alles tot in detail vast te leggen, zonder dat je doorhebt dat ze er is.

Wij waren zeer tevreden en hebben nogmaals een shoot gedaan bij haar. Onze zwangerschapshoot.

Heel erg bedankt voor de prachtige foto's lieve Sannaz!

- Saydha & Roy

CHECK JULLIE DATUM

YES! Ben je nog beschikbaar?