Sannaz Moghaddam Photography.png

Persoon achter de camera

Mijn naam is Sannaz. Ik kies voor liefde en ken inmiddels vele vormen ervan. Van liefde voor mijn gezin en mijzelf, tot liefde voor eten, fashion, boeken en de natuur. Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en verhalen met ze te delen. Iedereen is uniek en iedereen heeft een schoonheid die ik graag ontdek.

Samen met de geboorte van mijn eerste kind, is mijn passie voor fotografie begonnen. Ik zag ineens dingen waar ik voorheen niet echt op lette. Inmiddels ben ik drie mini-me’s verder en het is verbazingwekkend hoezeer zij mijn ogen hebben getraind in het zien van interacties en de liefde tussen personen. Leven in het nu en stilstaan bij wat er om je heen gebeurt. En dat vastleggen.

In de afgelopen zeven jaar is er geen dag voorbijgegaan dat ik me niet met fotografie heb beziggehouden. Ik verorberde alles wat mij informatie verschafte: workshops van internationaal erkende fotografen tot e-cursussen tot diep in de nacht. Deze informatie combineer ik met evenveel passie. En dat presenteer ik aan jou.

Neem een kijkje op mijn website en aarzel niet om contact met mij op te nemen indien je vragen hebt. Wellicht zitten we samen binnenkort aan de koffie of thee.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier verder.

 

Lieve Woorden

Sannaz Photography