top of page

SANNAZ

MORE THAN WEDDING PHOTOS

Ik leg je once-in-a-lifetime herinneringen vast

Mijn toewijding aan jou is dat je je geen zorgen hoeft te maken over jullie fotografie, als je voor Sannaz Photography kiest. Geniet van de rust, wetend dat jullie trouwdag op een mooie, intieme en documentaire manier wordt vastgelegd. Waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in authentieke beelden terugziet.

Mijn inspiratie haal ik uit filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door kunst en fashionfotografie.

WERKWIJZE

Storytelling

Op een van de gelukkigste dagen van je leven, omringd door de mensen die het dichtst bij je staan. Je stilte en je gelach, de inside-moppen die je hebt met je familie en vrienden, de manier waarop hij/zij je laat lachen en de tranen van je moeder.

Ik ben graag de stille waarnemer, de Storyteller

Of het nu de eerste keer is dat je een fotograaf wilt inhuren of niet, ik vind het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Vanaf de eerste ontmoeting, naar je trouwdag tot het voltooide album in je handen - ik sta aan je zijde om samen een stukje familiegeschiedenis te schrijven.

Zullen we samen iets moois maken?

D85_2122.jpg

AUTHENTIC & EMOTIVE

MIJN KERNWAARDEN

COMFORT

WAARDE

Ik vind het heel belangrijk dat er een connectie tussen ons is. Mijn belangrijkste focus is vooral dat mijn koppels het naar hun zin hebben. Ik hoor vaak: "sorry, we zijn ongemakkelijk en haten het om op de foto te gaan" (ik weet dat je je nu aangesproken voelt) maar al snel zeggen ze hoe gemakkelijk en leuk het is (zelfs de mannen!). Geloof me, foto's maken hoeft op geen enkele manier vervelend of onhandig te zijn en ik zal ervoor zorgen dat je een onwijs goede tijd hebt.

Ik wil dat jullie trouwfotografie meer is dan iets wat je uit jullie planning kan afvinken. Ik hoop dat je tussen al het plannen van de kleine details, beseft dat fotografie het enige is wat blijvend is. Het komt zo vaak voor dat bruidsparen die hebben bezuinigd op fotografie, later hier veel spijt van hadden. Fotografie zal met de tijd mee alleen maar in waarde stijgen en de foto's zullen generaties meegaan.

OPRECHTE EMOTIES

Voor mij is hoe het voelde net zo belangrijk als hoe het eruit zag.

D85_2122.jpg

CINEMATIC IMAGERY

Ik heb een magazine van 60+ pagina's geschreven met informatie over wat je kunt verwachten, handige tips over het plannen van jullie speciale dag en mijn aanpak. Vanwege de grote waarde van dit tijdschrift, stuur ik dit alleen naar stellen die erover denken mij te boeken om hun trouwdag te fotograferen!

Geef je foto's een ziel door ze af te drukken. Je denkt dat het maken van back-ups van foto's op meerdere schijven op korte termijn misschien prima is, maar digitale opslag lijdt uiteindelijk aan 'data schade'!

Over tientallen jaren laat je de foto's van deze dag zien (misschien aan je kleinkinderen), en je zult zo blij zijn dat je hebt geïnvesteerd in het bewaren van deze herinneringen in trouwalbums.

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je gelooft dat echtheid beter is dan perfect

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je durft af te wijken van wat als standaard wordt beschouwd

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je volgt je hart en staat open voor wat de wereld je brengt

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je wilt geen cliché trouwfoto's

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je gelooft dat het plannen van een goed huwelijk, belangrijker is dan de bruiloft

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

Je gelooft dat je verloofde de leukste persoon op het planeet is

WE ZIJN EEN MATCH ALS:

 Je zal waarschijnlijk zeker 1 keer op je trouwdag huilen… die ugly cry, die we allemaal hebben!

Is je antwoord JA op alles? Dan ben je zeker my kind of person!

LET'S MAKE IT OFFICIAL

Om de absolute kwaliteit te kunnen leveren, fotografeer ik maar een beperkt aantal bruiloften.

Zeker de populaire trouwmaanden van april tot en met september worden erg snel volgeboekt.

 

Er zijn nog beperkt aantal plekken vrij in 2023. Boekingen voor 2024 komen ook al binnen.

 

Controleer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

THE IN BETWEEN MOMENTS

JE TROUWDAG DRAAIT OM JULLIE & JE GASTEN

Het zijn niet van die pijnlijke standaard foto’s waar je constant in de camera kijkt met een neppe brede lach op je gezicht. Uiteindelijk gaat het om het genieten van de dag en soms mijn aanwijzingen volgen om dat mooie licht op de juiste plek en de mooiste hoek vast te leggen.

 

Je ziet hoe de neus van je partner gerimpeld wordt wanneer hij/zij echt lacht (we weten allemaal een echte van een neppe lach te onderscheiden), of wanneer je zucht als je partner weer een flauwe grap vertelt.

 

Vaak ben ik onopvallend, zodat ik niemand kan beïnvloeden met mijn camera om zo veel mogelijk oprechte momenten vast te kunnen leggen. En soms zul je ook wel denken “Wat is ze nu aan het doen?” Maak je daar geen zorgen over, dan ben ik bezig met het creëren van een beeld dat ik in mijn hoofd heb. Dat ziet er dan soms heel raar uit omdat ik iets voor mijn camera houd of het meest rare positie moet aannemen om precies die juiste hoek, compositie of licht te bereiken.

Weddings & Elopements

Prijzen

 • Keuze om twee fotografen op jullie bruiloft te hebben.

 • Uitgebreide Wedding Magazine met alle informatie en veel tips om jullie trouwdag te plannen.

 • Jullie ontvangen een Favoriete Vendors lijst na boeking.

 • Gezellige en informatieve kennismakingsgesprek waar ik veel advies en ervaring deel.

 • Ruime selectie foto's in hoge resolutie.

 • Preview binnen een week na de bruiloft.

 • Jullie persoonlijke galerij. Hiermee kunnen jullie makkelijk de foto’s downloaden en delen met familie en vrienden op telefoon, tv, computer, tablet.

 • Een mooi verassingsalbum cadeau.

 • Online shop om prints, lijsten en nog veel meer leuke dingen te bestellen via professionele leveranciers.

 • Reiskosten binnen Nederland en Vlaanderen.

 • Optioneel: love shoot, same day slideshow en nog veel meer!

Prijs start bij 6 uur fotografie:

 € 2150,-

Sannaz Bruidsfotografie Zuid Holland (70

Trouwfotografie kan van alles zijn, maar is zeker ook een investering.

 

Je beseft vast wel dat je jurk na de bruiloft ergens opgehangen blijft, de bloemen uitdrogen, taart wordt opgegeten en de gasten vertrekken.

 

Je wilt zeker zijn dat je die dag nooit vergeet. De dag wat zo bijzonder is voor jullie en waar jullie zoveel aan voorbereid hebben.

 

Dit is de enige keuze in al jullie huwelijksplanning die blijvend is. Dit is jullie liefdesverhaal, sluit geen compromissen met je herinneringen.

Say Hi on the gram

@Sannaz.photography

Close Site Navigation
bottom of page