Gefeliciteerd !

Leuk dat jullie gaan trouwen! Naast het zoeken van een trouwlocatie, een ambtenaar, de jurk, etc, willen jullie ook deze bijzondere dag nog jaren later kunnen terugkijken. Past mijn stijl mooi bij jullie en vinden jullie het prettig als ik met jullie meedenk? Ik ben trouwens de fotograaf die een crisistasje bij zich heeft met vaseline, extra pleisters, een naald met draad, etc.

Jullie bruiloft wordt een dag voor jullie om te ervaren en voor mij om het vast te leggen. Ik draag graag bij om deze dag tot de mooiste dag van jullie leven te maken.

Portfolio bruiloften

Neem rustig een kijkje in een collectie van een aantal bruidsfoto's.

 
 

De ene bruidspaar wil een simpele bruiloft en de andere heeft een meer traditionele bruiloft, wat misschien wel een aantal dagen duurt. Het kan soms overweldigend zijn. Ik ben er om samen met jullie mee te denken en als jullie willen, kan ik mijn ervaringen delen en advies geven.

Sannaz Photography bruiloft Maja Roman (130).jpg

werkwijze

- Aanvraag
- Kennismakingsgesprek
- Offerte
- Indien akkoord: aanbetaling van 25%
- Follow up gesprek rond 6 weken voor de bruiloft
- Eventueel Love shoot
- Follow up gesprek rond 2 weken voor de bruiloft
- Volledige betaling 1 week voor de bruiloft

Jullie trouwdag!

- Same day slideshow
- Foto’s zorgvuldig bewerkt
- Preview binnen 1 week na de bruiloft
- Levering foto’s digitaal binnen 6 weken
- Albumproef via mail
- Verwerking eventuele wijziging in het album
- Laatste albumproef
- Album bestelling na akkoord
- Levering album

Het is heel belangrijk dat de stijl van de fotograaf bij jullie past. Daarom leg ik hieronder heel beknopt uit hoe ik werk.

 • Mijn fotografiestijl is vooral gericht op de interacties, emoties en natuurlijke momenten vanuit verschillende oogpunten

 • Mijn doel is om de relatie tussen de koppels met de families en vrienden goed vast te leggen

 • Ik zoek en creëer theaterale composities

 • Ik gebruik de overgang in licht en schaduw om meer diepte te geven aan mijn foto's

 • Ik streef ernaar om elegente en unieke foto's van koppels te maken

 • Mijn stijl van bewerken is geloofwaardige en natuurlijke kleuren, wat de foto's tijdloos maakt

De collectie van foto’s wordt een documentaire van jullie bijzondere dag, gecombineerd met elegant geposeerde foto’s.

Fotojournalistiek

Fotojournalistiek houdt in dat jullie alle vrijheid hebben om jezelf te zijn. De fotograaf observeert slechts. Niets wordt als het ware in scène gezet of gemanipuleerd. Ik zoek altijd naar die kleine elementen die een moment zo waardevol maken. Ik ben overal, maar het liefst onopgemerkt. Het zijn ook die candid foto’s die het verhaal van jullie bruiloft goed illustreren.

Maar dit is niet volledig mijn stijl. Ik maak namelijk ook detailfoto’s en plaats items op andere plekken om de beste foto ervan te kunnen maken. En soms vraag ik de bruid om op een andere plek te staan, waar het licht beter schijnt of de achtergrond mooier is. Maar wat er daarna gebeurt, bemoei ik me niet mee. De bruid kan haar jurk goed trekken, haar moeder knuffelen, traantje wegpinken, dat zijn de pure momenten. Het komt erop neer dat ik jullie niet steeds stoor met aanwijzingen terwijl jullie jezelf klaarmaken of heerlijk dansen.

D73_3855.jpg
 

Editorial

Foto’s in de stijl editorial is geposeerd in combinatie met spontane foto’s. Ik stel jullie eerst zoveel mogelijk op je gemak, waarna ik op een natuurlijke manier jullie begeleid in het poseren. Als koppel zullen jullie handelingen verrichten, zoals wandelen, kletsen, knuffelen en dansen, waardoor de schoot natuurlijk en ongedwongen uitziet. Van hieruit leggen we de mooie en spontane momenten vast met aandacht voor details.

dansend bruidspaar

Jullie hebben bij ons de keuze uit de volgende opties:

 • Collecties, ook wel pakketten genoemd

  • Keuze uit verschillende collecties

  • Een prachtig fotoboek, ambachtelijk gemaakt uit Portugal en Italië

  • Een online galerij, beschermd met wachtwoord. Hiermee kunnen jullie makkelijk de foto’s downloaden en delen met familie en vrienden. Daarnaast kunnen jullie hier bestellingen plaatsen voor meer producten

  • Preview binnen een week na de bruiloft

  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s, geleverd binnen 6 weken

 • A la carte

  • Stel zelf je collectie samen uit bovenstaande opties en de extra's

De prijs van een collectie (inclusief album) begint bij €1250,-. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en collecties die wij te bieden hebben.


Wij hebben een lijst van extra's waarmee jullie je collectie of a la carte mee kunnen aanvullen. Denk hierbij aan:

 • Extra uur fotografie

 • Een 2e fotograaf

 • Hennafeest

 • Ouderalbum

 • Koffietafelboek

 • Extra albums

 • Bachelor party shoot

 • ... etc.

Extra's

Sannaz Photography Bridal Paleis (34).jpg

Dit luxe album is een symbool van jullie erfstuk als familie en stelt de start van jullie leven samen voor. Wij willen ervoor zorgen dat dit familieboek generaties meegaat en dat jullie telkens weer met trots jullie familieboek willen delen met familie en vrienden. We maken tegenwoordig veel foto's, maar printen steeds minder foto's uit. Onze foto's zijn overal: op ons telefoon, op een usb stick, in een cloud, op de pc, etc. Soms kunnen we zelfs sommige foto's niet meer terugvinden. Hoe leuk is het om door een album van decennia geleden te bladeren en terug te gaan in de tijd. Of de verhalen bij de foto's te horen van je ouders of grootouders. Dat is de reden waarom bij elke collectie van ons een album is inbegrepen. Er is daarnaast keuze uit verschillende covers in leer en linnen. De prijzen van een album beginnen bij €399,- .

Albums


Sommige koppels willen nog graag foto's van elkaar waar ze nog niet getrouwd zijn. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een Save the Date-kaart of als slideshow op de bruiloft. De keuze om gebruik te maken van deze optie is volledig aan jullie! Wij bieden wel korting aan de Love shoot, bij het boeken van een bruidsreportage. In ons volledige prijslijst staat dit duidelijk in vermeld.

Het is leuk om deze shoot te houden op een plek wat veel voor jullie betekent of wat jullie relatie zo uniek maakt. Als jullie niet uitkomen met een locatie, zal ik graag met jullie meedenken.

Love shoot

Sannaz Photography Familie fotosessie Amsterdamse Bos (10).jpg
 

Even praten?

Zo, je hebt waarschijnlijk al veel informatie gelezen. Willen jullie weten of ik beschikbaar ben op jullie datum of willen jullie de volledige prijslijst ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op.

Let me know!

 

Bruid en bruidengom
Voer hier je voor en achternaam in
Telefoon, whatsapp, mail, etc?
In welke stad en locatie?