Van een fabriek naar Het Wapen van Vidaa

Het kippenvel was op haar armen zichtbaar, van de kou. Maar haar hart was warm en gevuld met liefde voor wat er op deze dag stond te gebeuren. Er was geen moment dat ik de connectie tussen Marian en Christiaan miste. Vooral het moment dat Christiaan Marian in haar bruidsjurk zag staan. Zelfs Tygo was helemaal overdonderd.

Tygo was mijn baby crush voor de dag. Hij is zo een schattig mannetje. Ik heb zoveel foto's van hem gemaakt, dat hij zijn eigen album krijgt met hoe hij deze bijzondere bruiloft heeft beleefd. Zoals bijna elke kleine jongen vond hij het vreselijk om een driedelig pak te dragen. Papa moest hem echt overtuigen met gezonde babychips, lekkere drinken en veel knuffels. Alles heeft z'n prijs!

Verrassing op Van Nelle fabriek

De tafels kregen een romantische touch door de potten die Marian ver van tevoren zelf heeft versierd met leuke linten. Ook aan de stoelen hangen deze potten met mooie bloemen. En als je goed kijkt, zie je diezelfde bloemen ook in het haar van Marian! Dat is wel een leuk detail.

Mijn complimenten voor de planning van deze dag. Van locaties als Van Nelle fabriek en een bezoekje aan de school waar Marian lesgeeft, tot de extra moeite die ze hebben genomen om vintage bus te huren om de familie een rondleiding door Rotterdam te bezorgen. Als verrassing zag de familie het koppel voor de eerste keer in Van Nelle fabriek. Wat was de familie blij verrast!

We hebben bijna alle interessante hoeken van het Van Nelle fabriek gezien en gefotografeerd. "Wat vind je van deze locatie? Je kan zeker hier je creativiteit kwijt?" vroeg Marian heel enthousiast. Want ja, dit is wel een plek waar ik me kan uitleven. En dat industriële is helemaal iets voor Marian en Christiaan. Dat zie je ook terug in hun interieur.

Trouwen op Het Wapen van Vidaa

De families stonden op het bruidspaar te wachten op Het Wapen van Vidaa. Alles was top georganiseerd. Het was zo bijzonder dat de vader van Christiaan er ook erbij was. Vanwege Alzheimer kan hij veel dingen niet meer, zoals duidelijke emoties tonen. We hebben een groepsfoto waarop hij breed lacht en de blijdschap uit zijn ogen goed te zien is. Deze foto is voor het bruidspaar erg waardevol, vooral omdat hij nu zelden lacht. Dit soort momenten en dit soort reacties raken mij diep. Ik voel me vereerd om op deze manier mijn bruidsparen iets waardevols mee te kunnen geven.

Na het diner begon de ceremonie en daarna was het party! "Baby Got Back" was de openingsdans. Ja, echt! Met alle smooth moves wat je erbij kan bedenken. Marian en Christiaan hebben echt hun talenten geshowd!

Ook op deze bruiloft hadden wij een same day slideshow gemaakt. Iedereen kon op zijn of haar gemak de slideshow bekijken. Het leuke is dat iedereen dan het resultaat ziet van alle rare houdingen en vreemde dingen die ik heb gedaan om een plaatje te maken.

Trouwens, voordat er getrouwd werd hebben wij eerst een Love Shoot gedaan. Deze zal ik in een andere blog met jullie delen. Voor nu zou ik zeggen, bekijk een kleine selectie van de foto's van dit prachtig gezin.

Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (1).jpg
Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (2).jpg
Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (3).jpg
Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (5).jpg
Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (7).jpg
Sannaz Photography bruiloft in Rotterdam (9).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (6).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (10).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (15).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (20).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (17).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (22).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (23).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (24).jpg
Sannaz Photography trouwen Van Nelle Fabriek (25).jpg

Ik denk dat deze foto de meeste impact op mij heeft. Die brede lach en de vrolijke ogen. Hoe leuk is het dat dit moment nu voor altijd bestaat.

Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (3).jpg
Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (6).jpg
Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (8).jpg
Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (10).jpg

Aan Tygo de eer om als eerste een hap te proeven van de taart. Je kan je voorstellen dat het niet alleen bij die hap bleef!

Nog even voordat iedereen uitgegeten is, maakten wij deze foto in het restaurant van Het Wapen van Vidaa. Dit was een moment dat de gasten ons heel afvragend aankeken, omdat ze nog niet konden bevatten wat wij aan het doen waren. Op het feest heeft iedereen dit resultaat in de slideshow gezien.

Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (17).jpg
Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (20).jpg

Zoals je ziet maakt het voor Tygo niet uit of er getrouwd wordt of niet. Hij maakt zijn wandeling wel op de loper!

Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (30).jpg
Sannaz Photography trouwen op Het Wapen van Vidaa (41).jpg

Tip: Van Nelle fabriek is alleen door de weeks open. Dat is ook het enige moment dat je daar foto's kan maken. Een medewerker van de fabriek begeleid je door de verschillende ruimtes.

Ga je nou zelf trouwen of ken je iemand in je buurt die gaat trouwen? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat ik voor jullie kan doen!