Intieme bruiloft in Rotterdam

Trouwen met je jeugdliefde

Hoeveel mensen ken jij die met hun jeugdliefde zijn getrouwd? De liefde tussen Amrish en Chelina bestaat al sinds ze tieners waren en ze hebben ze elkaar sindsdien nooit meer losgelaten. Dat was ook de tijd dat mijn man en ik bevriend raakten met ze. En ook wij hebben ze nooit meer losgelaten! Zoals ik het zie is deze koppel nog smoorverliefd op elkaar en is hun liefde sterker dan ooit. En dat wordt nog eens versterkt door de baby die op komst is!

Zoals je wel zult begrijpen, was het voor mij een groot eer om mijn grote vrienden te mogen fotograferen als bruidspaar. (Ik zou ook gefotografeerd hebben als ze het me niet hadden gevraagd. Zo gaan die dingen ;) ) Het was ook voor mij soms wennen om na het ja-woord niet alleen te blijven klappen, maar vooral foto's te maken! Geen enkele bijzondere moment mag gemist worden natuurlijk.

Intieme bruiloft in Rotterdam

Je kan een hele grote bruiloft geven met honderden gasten, of je viert je liefde met alleen de hechte familie en vrienden. Chelina en Amrish hebben gekozen voor een klein en intiem bruiloft in Rotterdam. In het Rotterdamse Stadhuis gaven zij elkaar het ja-woord. Vervolgens door de binnenstad met de limousine verder gereden naar een Thais restaurant, waar we heerlijk hebben gegeten.

Hieronder zie je een kleine selectie van de foto's.

Locatie: Rotterdam Stadhuis Coolsingel
Bruidsjurk: Tiffanu Rose Maternity
Haar en make-up: Farzia Habiboellah
Trouwpak: Suitsupply
Restaurant: Chilli Time

Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (1).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (2).jpg

Farzia Habiboellah is helemaal in haar element! Farzia is de andere goede vriendin van Chelina en ook een haar en make-up artist. En natuurlijk wil zij heel graag haar vriendin nog mooier maken op haar bijzondere dag.

Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (3).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (4).jpg

Chelina heeft niet gekozen voor een boeket, maar voor een bloemstuk op haar pols. Grote voordeel is natuurlijk dat je je handen vrij hebt en toch nog een bloemstuk bij je hebt. Geniaal! En het ziet er ook heel leuk uit.

 
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (5).jpg
 
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (6).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (7).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (9).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (9).jpg
Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (14).jpg

Er is mij verteld dat dit 1 van de favoriete foto's is van het zusje van de bruid. Zo zie je maar dat de emotionele waarde van een foto, de foto mooi maakt. Niemand die poseert of naar de camera kijkt. En dat vind ik nou zelf ook het mooiste. Zo puur in het moment.

Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (15).jpg
 
 

Als fotograaf sta ik natuurlijk altijd achter de camera op bruiloften. Maar bij deze moest ik zelf ook op de foto met het bruidspaar, natuurlijk! Dan zorgt een statief en de camera op een timer voor magie! Voilà, een groepsfoto van alle getuigen!

Sannaz Fotografie Bruiloft Rotterdam, (19).jpg

Deze foto is helemaal in scene gezet. Ik moest mijn meiden wel laten lachen, dus dan maar zelf keihard lachen. Dit bewijst dat lachen aanstekelijk is!

Vol trots stapt Amrish een nieuwe fase van zijn leven in. Getrouwd met zijn grootste liefde en een 'Mini Me' op komst.