Familiesessie op Scheveningen

Deze sessie heeft een diepe indruk bij me achter gelaten. Ik leg zo uit waarom.

Natascha heeft in februari een voucher gewonnen door mee te doen aan mijn Facebook en Instagram actie. Zij wilde namelijk een unieke fotobehang met hun eigen foto! Hoe tof is dat?! Fotobehang van 5 meter breed en 2,5 meter hoog. Natascha wist heel goed wat ze wilde en vooral waar.

Het was belangrijk dat de hele familie, inclusief de trouwe viervoeters en de vriendin van Quincy, op Scheveningen werd gefotografeerd. Dit is namelijk waar ze vandaan komt, hier liggen haar roots. Een bijzondere locatie met een bijzondere betekenis voor Natascha en Marcel. Zij hebben ook hun trouwfoto's op deze plek gemaakt.

De foto die als behang wordt gebruikt, is inmiddels uitgekozen. Ik heb begrepen dat het niet zo een makkelijke keuze was. Er is mij beloofd dat ik het behang met de winnende foto zeker te zien krijg, zodra deze is opgeplakt. Gelukkig is er ook een troostprijs voor de foto's die het niet hebben gehaald als behang. Zij mogen namelijk schitteren op andere muren in het huis.

Terugkomend op waarom deze sessie een speciale plek in mijn hart heeft. Sowieso is elke fotosessie bijzonder. Iedereen heeft een eigen verhaal en een reden om foto's te willen laten maken. Ik fotografeer met de gedachten dat de foto met de jaren mee steeds waardevoller wordt. En bij deze sessie is dit al na paar weken gebeurd. Lola is namelijk inmiddels naar de hondenhemel. Ze was erg ziek, maar de familie hoopte dat ze nog iets langer van haar konden genieten.

Het was daarom een eer om de hele familie in vol ornaat te mogen fotograferen. Ik kan nog heel veel goeds over deze warmhartige en gezellige gezin vertellen, maar kijk gewoon naar de foto's. Die vertellen het verhaal.

Update: Inmiddels is het behang al klaar en heb ik foto's ontvangen van het resultaat! Natascha en de rest zijn er super blij mee :) Zie voor jezelf maar.

Gezin op de stenen van Scheveningen kijkend naar de vuurtoren
Sannaz Schevening gezinsfotografie(2).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie (10).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie (24).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie (22).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie (24).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie (31).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie(4).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie(5).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie(7).jpg
Sannaz Schevening gezinsfotografie(6).jpg
IMG-20180601-WA0000.jpg

Vind je niet dat de fotobehang zo mooi past in het interieur? Het past perfect tussen de lampen. Het behang is geprint door Marcel zelf. Wil je ook zo een fotobehang? Neem dan vooral contact met mij op. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn om je huis ook zo mooi uniek te maken.