Een bruiloft in eigen huis!

Een gepassioneerde vrouw met een kalme en geduldige man. Powerteam dat belooft alle tegenslagen te kunnen weerstaan.

Vorig jaar mocht ik het verlovingsfeest van deze leuke familie fotograferen. Ik heb toen al kennis kunnen maken met de gezellige familie en vrienden. En nu aan mij de eer om ook de bruiloft vast te leggen.

Minder goed weer op de bruiloft

De dagen voor de bruiloft hadden we heerlijk warm weer. Op de dag van de bruiloft was het opeens wat kouder. Het was een domper voor Marcia. En je raadt het niet: het begon ook nog eens hard te regenen. Gelukkig wel precies op het moment dat wij klaar waren met onze fotosessie, stopte het met regenen. Hoe bedoel je goede timing! Nou ja, beste timing was als het gewoon niet zou regenen. Maar hier was de bruid ook blij mee. Voor mij zou het niet veel uitmaken om in de regen foto's te maken. Het kan voor vele leuke foto's zorgen. Maar ik snap ook wel dat je er als bruid nog helemaal tip top uit wilt zien wanneer het feest begint.

Thuisbruiloft

Zoveel mogelijkheden om je bruiloft te vieren en zoveel keuzes. Marcia en Eric vonden uiteindelijk het beste idee om hun trouwfeest gewoon thuis te geven! Ze hebben de woonkamer leeggehaald. Een bar met bediening ingehuurd, de tuin versierd, photo booth gehuurd en aan alle kleine details gedacht wat voor een spetterend feest zorgde.

Het was een super geslaagd feest. Muziek wisselde af van Dancehall, naar Dubstep, naar Heavy Rock van System of a Down. En dat kan je ook zien op de foto's! Ik kan zeggen dat iedereen wel uit z'n dak ging. Het bruidspaar was super blij met hoe alles ging. En ik heb wederom genoten van nog een super toffe bruiloft. Hier zien jullie een kleine selectie van de foto's.

Make up en haar: Farzia Habiboellah
Catering: De Witte Raaf, Zoetermeer
Photo booth: Kruu

Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (2).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (4).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (5).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (7).jpg

Even de jurk goed zetten en dan kan Marcia losgaan en haar Krav Maga technieken laten zien!

Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (10).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (15).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (19).jpg

Marcia is half Jordaans en half Iraans. Zij kan zelf heerlijk koken en heeft een eigen cateringbedrijf. Maar, op haar bruiloft heeft het bruidspaar gekozen om De Witte Raaf het diner te laten verzorgen. De Iraanse gerechten waren om je vingers bij af te likken!

Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (21).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (20).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (34).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (35).jpg
Sannaz Zoetermeer bruidsfotograaf (38).jpg