Vier jullie liefde met een Loveshoot

Wat is een loveshoot?

Ik hou van love shoots! Wordt ook wel verlovingsshoots of pre-wedding shoots genoemd. Het is het moment dat we op ons gemak een super gezellige tijd hebben. Als jullie samen heel rustig zijn, worden jullie foto’s gevuld met veel rustige en knusse momenten. Zijn jullie heel gek met elkaar, dan zie je dat ook terug op de foto’s. Deze fotosessie is een reden om tijdloze foto’s van jullie twee te hebben.

Een loveshoot duurt meestal 1 tot 1,5 uur. En we plannen deze ongeveer 1,5 uur voor zonsondergang. We noemen dit ook wel het “golden hour” en het licht is dan magisch met een mooie gouden gloed.

Dit is jullie moment! Gebruik dit moment om jullie persoonlijkheid te showen, lekker creatief te zijn en vooral veel lol te hebben.

11 Tips voor de beste loveshoot foto’s

1. Probeer niet alles te matchen met elkaar. Kies outfits en accessoires uit die elkaar complimenteren en misschien in dezelfde tinten zitten.

2. Wees niet bang om eruit te springen! Blijf bij jezelf, maar wees ook niet al te bescheiden. Dus pak gewoon die sexy jurk uit de kast die je nooit durft aan te trekken en geniet van je schoonheid!

3. Zorg ervoor dat jullie je comfortabel voelen in je outfits. Denk vooral aan mooie, maar ook zeker lekker lopende schoenen. Of neem voor de zekerheid je loopschoenen mee.

4. De meeste patronen zijn oké om te fotograferen, maar denk eraan dat wat je draagt tijdloos is. Zorg ervoor dat de patronen niet overweldigend en afleidend zijn.

5. Je mag je best wat meer optutten voor zo een shoot. Een laagje extra mascara, een mooie kleur blush op je wangen of lipstick op je lippen (vrij logisch waar je een blush en een lipstick voor gebruikt, lijkt mij!)

6. Doe je een proef make up? Plan dan deze op de dag van de loveshoot. Dan ben je ook meteen mooi opgemaakt.

7. Haal je zakken leeg! Serieus, het is niet mooi wanneer een telefoon of sleutels door je zakken heen schijnen. Deze tip geldt vooral voor de heren!

8. Maak eventueel de verlovingsring schoon. Dan kan ik ook mooie detailfoto’s van de ring maken.

9. Ga niet onder de zonnebank een paar dagen voor de shoot! Niemand is mooi met een oranje of verbrande kleur. En dat risico wil je niet nemen.

10. Relax! Jullie hoeven geen modellen te zijn. Ik help jullie met poseren en het wordt een feest! Geniet van jullie tijd samen en ga daarna heerlijk uit eten of doe iets anders om jullie liefde te vieren!

11. Last but not least: wees op tijd op de locatie. Het is zonde als we het mooie zonlicht missen en weinig tijd overhouden om mooie foto’s te maken. Dit wil niemand!

Sannaz Preview Loveshoot (2).jpg

Wat kan je doen met de foto’s?

Als jullie trouwplannen hebben, is dit natuurlijk een goed moment om met elkaar kennis te maken. Ik leer jullie ook beter kennen, in jullie houding, interactie en jullie manier van liefde tonen. Ik hoor ook vaak van bruidsparen dat ze het heel fijn vonden om een loveshoot te doen, want op de bruiloft voelt het gefotografeerd worden meteen bekend. Ik geloof ook dat de bruidsfoto’s er beter uitzien als jullie je helemaal op jullie gemak voelen en al over die ongemakkelijke drempel heen zijn.

Willen jullie nog Save the Date kaarten sturen? Nou, dan kunnen deze foto’s heel goed daarvoor gebruikt worden! Hetzelfde geldt ook voor bedankkaarten of uitnodigingen. Verder is het ook een leuk idee om de foto’s te gebruiken voor jullie receptieboek op de bruiloft.

Je hoeft natuurlijk geen trouwplannen te hebben om samen leuke foto’s te maken. Je kan ook gewoon jullie muren mooi versieren met mooie grote afdrukken.

Sannaz Preview Loveshoot (5).jpg
_D730066.jpg
Sannaz Photography London (3).jpg

Stuur ons een mailtje om te kijken of wij nog beschikbaar zijn. Ik bespreek graag met jullie wat we kunnen plannen.